Unohtunut salasana -toiminto julkaistu

Suhteellisen olennainen unohtunut salasana -toiminto on viimein saatu julkaistua suorastaan rikollisen laiskan kehittäjän toimesta! Kesän aikana mahdollisesti luvassa myös muita korjauksia. :)

Spartoo -alennuskoodeja

Alennuskoodeja Spartoo -nettikauppaan, olkaapa hyvät!


SUNFI5
5% alennus vähintään 60€ ostoksista

SUNFI1
10% alennus vähintään 80€ ostoksista

SUNFI15
15% alennus vähintään 100€ ostoksista

SUNFI2
20% alennus vähintään 150€ ostoksista

CONVERSE15
15% alennus vähintään 100€ Converse ostoksesta

DCSHOES
15% alennus vähintään 100€ DC Shoes ostoksesta

NIKE15
15% alennus vähintään 100€ Nike ostoksesta

VANS15
15% alennus vähintään 100€ Vans ostoksesta

Koodit voimassa toukokuun ajan.

Allekirjoita kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta

19.3.2013

Tahdon2013
kampanjoi tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Kansalaisaloitteen saatua 50 000 virallista allekirjoitusta, eduskunta ottaa sen käsittelyynsä.

Lakialoitteen voit allekirjoittaa täällä.
Kansalaisaloitteen allekirjoittamiseen vaaditaan 18-vuoden ikää. 

Osallistu kyselyyn ja voita unelmiesi loma!

Eurooppalainen LHBT-kysely! Vaikuta vastaamalla!

Eurooppalainen LHBT-kysely kerää EU:ssa tai Kroatiassa asuvien lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transihmisten kokemuksia. Kyselyssä halutaan kuulla arjen kokemuksista sekä syrjinnän kohteeksi joutumisesta.

Jos olet yli 18-vuotias homo, lesbo, bi tai transihminen, vastaathan kyselyyn! Kysely on ensimmäinen tämänkaltainen tutkimus ja siihen toivotaan paljon vastauksia. Kyselyyn voi vastata myös suomeksi.

Klikkaa tästä kyselyyn!

Valitettavasti interseksuaalit on jätetty kyselyn ulkopuolelle.

Lakialoite sukupuolineutraalista avioliitosta

Tänään 21.3.2012 julkaistu lakialoite sukupuolineutraalista avioliitosta sai 76 allekirjoitusta. Lakialoite menee valiokunnan käsittelyyn.

Alexander Stubb (kok) oli ensimmäinen lakialoitteen allekirjoittaja. Stubb kommentoi asiaan kohdistuvaa kritiikkiä seuraavasti: "Näin voisi ajatella, jos homo- ja lesboparit vaatisivat jotain aivan uudenlaista järjestelyä. Tässä on kuitenkin kyse päinvastaisesta tilanteesta. Avioliitto koetaan tärkeäksi instituutioksi, jota halutaan vaalia. Se vain avattaisiin myös vähemmistölle, jolta se on aiemmin evätty".

Pietari hyväksyi homovastaisen lain

Huonoja uutisia itänaapuristamme. Pietarin kaupunki on hyväksynyt lain, jonka mukaan julkisesti tehdyistä homoseksuaalisista hellyydenosoituksista on oikeus sakottaa. Homoseksuaalisuudesta kertominen alle 18-vuotiaille on lain mukaan niin ikään kielletty.

Homoseksuaalisuus oli Venäjällä rikos aina vuoteen 1993 asti.

10 vuotta rekisteröityjä parisuhteita!

Tänään 1.3.2012 tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä kun laki rekisteröidyistä parisuhteista astui voimaan.

Uusi ylläpitäjä Ylpeyteen!

Uuden ihanan ylläpitäjän myötä (eli minun), saadaan tähänkin saittiin vihdoin vähän eloa!

Uudistus numero yksi: Ylpeyden TAPAHTUMAT-sivua tullaan päivittämään tästä lähtien aktiivisesti. Kaikki Suomen homot ja vinot tapahtumat tullaan kokoamaan sinne. Niitä on yllättävän paljon ja niitä tulee koko ajan lisää. Tsekkaile siis tapahtumakalenteria aktiivisesti ja tiedät milloin ja miten sun kaupungissa homostellaan!

Uudistus numero kaksi: Ylpeyden newsfeedissä (eli tässä) tullaan maaliskuun alusta kertomaan Suomen ja maailman polttavimpia homouutisia. Tiesitkö, että kaksi Yhdysvaltojen osavaltiota on juuri laillistanut homoavioliitot? Oletko ihan hukassa miten sukupuolineutraali avioliittolaki etenee edes Suomessa? Ei hätää, nyt kaikki tieto laukeaa naamallesi joka kerta kun klikkaat Ylpeyteen ja olet taas muutaman sateenkaaren verran enemmän perillä asioista!

Muistakaa ihanat rakkaat homoseni että ilman teitä tämä ei onnistuisi! 

Puspus,
-L

Ps. Barcelonan Pride järkätään heinäkuussa. Tässä hyvä kisa johon osallistumalla voit voittaa matkan Barcelonaan sulle ja kaverillesi. Mukaan vielä 4000€ taskurahaa. Nähdään siellä! ;)

Testi kissojen ystäville

Jostakin kumman syystä musta tuntuu, että täällä on paljon kissaihmisiä. Tässä siis teille Ylpeyden yhteistyökumppanilta viihdyttävä tutkimus ajankuluksi.

Jos käy munkki, niin voitat kissanruokaa vuodeksi. Kannattaa osallistua, vaikka et omistaisi kissaakaan, koska esimerkiksi lahjoittamalla kissanruokaa kissalesbokavereillesi (sori stereotypiasta ;)) saavutat sekä mainetta että kunniaa. Tai sitten voit hankkia uusia kissalesbokavereita lähestymällä kissojen ystäviä sillä jäänmurtajalla, että omistat jostain käsittämättömästä syystä paljon kissanruokaa!

Klikkaa, ja selvitä millainen kissanomistaja sinä olet!

Unohtunut salasana -toiminto

Voin ilmoittaa nyt tämän suuren ilon, että Unohtunut salasana -toiminto saattaa tämän parin vuoden mietinnän ja jahkailun ja kehittelyn jälkeen näyttää toivekkaalta toteutua. Olen nimittäin solminut sopimuksen läskin hetero-kasvissyöjä koodarimme kanssa (hänen todennäköisesti ollessa humalassa ja tätä tilaa julkeasti hyväksikäyttäen), että jos luen erään kirjan ja teen sen perusteella erään koodaukseen llittyvän yksinkertaisen demon, niin hän koodaa viimein tämän edellämainitun ominaisuuden, joka, no... olisi tietysti aika olennainen osa hyvin toimivaa sivustoa.

Koska koen, että mulla on nyt riittävästi auktoriteettia neuvotella myös muita kehitystoimenpiteitä niin areena on avoin myös teille. Mikä olisi joku toinen ominaisuus jonka haluaisitte, puute joka pitäisi korjata tai onko jokin olennainen asia rikki? Sen voisi nimittäin hoitaa tässä samalla. Kommentoi ehdotuksia tämän uutisen yhteyteen, jos tulee jotakin mieleen.

Kiitti ja kuitti.

Terveisin,
Nykyisin-näemmä-entistä-aktiivisempi-superadmininne PerfectDrug.

Ps. Postitin Cybershopin lahjakortin jäsenelle nro 1000 eilen. Onkohan se tullut jo perille? Jos haluat niin kerro toki mitä ostit! Olisi mukava kuulla oliko lahja mieluinen ja löysitkö itsellesi jotain kivaa. :)

1000 jäsen, MOI!

Onneksi olkoon missDeathly, olet jäsen numero 1000. Kaadoitte just koko saitin kävijäryntäyksellä. Kuvat vähän bugaa siks, mut ei se haittaa. Ylläpito palaa asiaan ja pyytää saitin hostingilta lisää muistia, että te kaikki mahdutte tänne. ;-)

Mut hei, missDeathly: laita mulle sun yhteystiedot yksityisviestinä mun profiiliin. Mä lähetän sulle 100 euron lahjakortin Cybershoppiin. :-)

Onneksi olkoon ja hyvää yötä kaikille!

Unohtuneet salasanat

Rakkaat käyttäjät, jos olette unohtaneet salasanan niin laittakaa siihen palautteeseen sekä käyttäjätunnus että sähköposti. Me ei voida mitenkään jäljittää keneltä kyseinen viesti on tullut, jos siinä ei ole noita tietoja ja ilman sähköpostiosoitetta ei voida toimittaa uutta salasanaa minnekään.

Ja sikäli kun näemmä "todella aktiiviset moderaattorit" (ISO MUR!) eivät ole hoitaneet tehtäviään, niin nopein ja varmin tapa lienee ennen järjestelmän päivitystä pyytää salasanan uusimista suoraan superadminilta Facebookin kautta. Laita rohkeasti viestiä, en pure.

Haluatko moderoida?

Kiinnostaako sua Ylpeys.fi:n moderointi? Ei persaukinen ylläpito siitä mitään voi maksaa, mutta hyvästä työstä voit saada jotakin muita... hyödykkeitä, jos tiedät mitä tarkoitan.

Etsitään siis luotettavaa tyyppiä moderoimaan, eli seuraamaan (huikean aktiivisen) keskustelun tasoa, palauttelemaan salasanoja unohtelijoille ja aktivoimaan käyttäjätunnuksia.

Osoita kiinnostuksesi yksityisviestillä mulle.

-PerfectDrug

1000 jäsen?

Jäseniä on tällä hetkellä 983, eli lähestymme tuhatta jäsentä...

Millä jäsen nro. 1000 pitäisi mielestäsi palkita? Nerokkaimmasta ehdotuksesta voisin antaa jonkun ylläripylläripalkinnon myös. :---P

Ehdota palkintoa tämän uutisen kommenttilootaan!

Voita iPhone 4S!

Kovaa skabaa pukkaa. Osallistu ja voit olla uuden iPhonen onnellinen omistaja. :) Palkinto arvotaan 14.3.2012.

L-World K23:ssa 19.11.11!

K23 ja Kristiina Puukko proudly presents:
L-World: Prison
lauantaina 19.11.11 klo 22-04

Tässä naisvankilassa tarjoillaan muutakin kuin vettä ja leipää!

Vankeja viihdyttää suomen ainoa naismiekannielijä Lucky Hell, vankien naamat uskottavaan kuntoon tuunaa maskeeraaja ja selleissä tanssitaan Miia Magian pamputtamien levyjen tahtiin.

Puukko ajaa kaikkien halukkaiden päät koneella ja palkitsee ajellut kosteasti.

Luvassa myös kisailua.
Lajeina punnertaminen ja sätkän käärintä.
Palkinnot kanttiinista.

Keksi itsellesi lempinimi ja tule ajoissa.
Paikkoja rajoitettu määrä.
Varaudu ruumiintarkastukseen.

Queer Club K23, Urho Kekkosen katu 5, Helsinki.
Liput 8/5€ sis. narikan. Alennus SETA-kortilla.
Henkilöllisyystodistus ja jäsenkortti mukaan.
Ikäraja 18 v. Naistentapahtuma.

https://www.facebook.com/event.php?eid=286620034701340

Tekniset ongelmat historiaa!

Moikkelispoikkelis!

Siirsimme Ylpeyden toiselle palvelimelle, jonka vuoksi ilmeni pieniä teknisiä ongelmia PHP-versiovaihdoksen vuoksi (kaikkia kiinnosti todella paljon... :D). Pointti on kuitenkin se, että kirjautumisongelmia ei pitäisi enää olla. Eli jatkakaa. Ja erinomaista Halloweenia muuten kaikille!

Ylpeys.fi kuvaamassa Tjejklubbenissa

Moikkelispoikkelis kaikki ihanat ylpeysläiset!

Ylpeys on mukana perjantaina Jenny Woon naistenbileissä Tjejklubbenissa. Paikalla räpsitään paljon bilekuvia, joten tulehan mukaan bilettämään ja tsekkaa myöhemmin kuvasi Ylpeyden sivuilta!

Kiinnostaako valokuvaaminen?

Ylpeys.fi:n tiimi etsii innokasta valokuvaajaa pk-seudulta räpsimään kuvia homoisiin tapahtumiin. Palkkioksi kuvaajalle on luvassa ilmainen sisäänpääsy kyseiseen yökerhoon ja kuvaussession jälkeen ilmaiset drinksut. Mikäli sisälläsi asuu innokas bilekuvaaja ja haluat päästä toteuttamaan taiteellista puoltasi, ota yhteyttä webmaster [at] ylpeys.fi.

Ottamasi kuvat julkaistaan Ylpeys.fi sivustolla nimesi kera. :)

800 jäsentä OMG!

Vielä 200 niin tuhat täynnä. Ja ei varmaan ole epäselvää, että jäsen nro 1000 saa yllätyspalkinnon. ;)

Hauskaa uuttavuotta!

Oikein mainiota ja suorastaan homoisaa uuttavuotta kaikille Ylpeyden käyttäjille!

Terveisin Adminit :)

Hyvää joulua! :)

Ylpeys toivottaa kaikille rakkaille käyttäjilleen oikein hyvää joulua! :)

Ylpeys.fi -chat Facebookissa

Haluatko chattaillä muiden Ylpeysläisten kanssa facebookissa? Tsekkaa: http://apps.facebook.com/ylpeyschat/

Joulukuun kreisi skaba!

Kiinnostaisiko saada lahjuksia vielä joulun jälkeenkin?

Nyt starttaa skaba, joka on voimassa 24.12. asti! Mikäli sinä onnistut tuomaan Ylpeyteen viisi kaveriasi, lähetämme sinulle pienen ylläripaketin tuotteita Savannista.

Säännöt ovat seuraavat:

1. Kutsu Ylpeyteen viisi kaveriasi ja pyydä heitä lähettämään rekisteröitymisen jälkeen sähköposti osoitteeseen webmaster[at]ylpeys.fi. Sähköpostissa tulee olla otsikko "Jouluskaba", kaverisi nimimerkki ja sinun nimimerkkisi.

2. Vain yksi suosittelija/kaveri!

3. Feikkitunnareita tmv. jäyniä ei luonnollisesti lasketa.

4. Jokainen viisi tai yli viisi kaveria saitille tuonutta palkitaan! :)

5. Skaba on voimassa 24.12. asti.

Eli nyt mainostusta käyntiin kavereille ja kannustatte kaikkia rekisteröitymään uuteen Ylpeyteen. Palkkioksi siitä on joulun jälkeen luvassa makoisa paketti makeita koruja Savannista. Käy tsekkaamassa valikoima jo valmiiksi osoitteesta savanni.com! ;)

Video-osio livenä

Moikkamoi rakkaat Ylpeysläiset. :)

Video-osio on nyt livenä. Vielä saatte tosin odotella mitä omaa sisältöä saamme sinne taiottua. Tässä vaiheessa kuitenkin voitte jo tutustua osioon ratkiriemukkaiden NikoLa & Cristal Snow -klippien parissa! ;)

"Miksi tunnukseni ei toimi?"

Päivityksen myötä muutamat käyttäjät ovat ihmetelleet tunnuksen toimimattomuutta. Salasanat vaihdettiin tietoturvasyistä päivityksen yhteydessä, joten tsekkaahan päivityksestä tiedottanut sähköpostiviesti, uusi salasanasi on siellä. :)

Mikäli olet ehtinyt poistaa kyseisen sähköpostin, voit pyytää uuden salasanan joko palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia webmaster [at] ylpeys.fi. Liitä palautteeseen tunnus + sähköpostiosoite.

Oletko sinä Ylpeyden ensimmäinen videostara?

Olemme tekemässä muiden uusien ominaisuuksien joukkoon huikeaa videosaagaa. Tarkoitus olisi haastatella halukkaita ihmisiä videoklippien muotoon ja julkaista ne sivustolla.

Onko sinulla jotakin sanottavaa esimerkiksi homoseksuaalisuudesta, yhteiskunnallisista asioista tai muusta joka voisi kiinnostaa sivuston käyttäjiä? Mikäli vastaus on kyllä ja sijaintisi on pk-seutu, laita sähköpostia osoitteeseen webmaster (at) ylpeys.fi!

Ylpeys versio 3.0 on julkaistu!

Ylpeys on ehtinyt versioon 3.0. Tätä kyseistä versiota on - kuten aikaisempiakin - työstetty vapaaehtoisvoimin puolisen vuotta suoranaisella antaumuksella! Tällä kertaa muutos on huikean radikaali.

Uudessa Ylpeydessä löytyy varmasti bugeja, joten raportoikaahan niitä ahkerasti kehitysfoorumille. Ylläpito korjailee niitä sitten sitä mukaa kun ehtii. Muistakaa antaa kehittäjille myös positiivista palautetta, koska me ihan oikeasti tehdään tätä nälkäpalkalla. ;)

Uuteen Ylpeyteen on tulossa myös uusia lisää huikeita ominaisuuksia näiden nykyisten lisäksi. Tutustukaahan uusittuun foorumiin, chattiin, yhteisöihin ja gallupeihin!

Huom! Tsekkaathan mailistasi uuden salasanasi! Ongelmatapauksissa webmaster [at] ylpeys.fi.