moinmoin

 • 38v, Turku
 • Rekisteröitynyt
  14.04.2012 klo 21:07
 • Paikalla
  Ei
 • Viimeksi
  09.08.2019 klo 22:59
 • Karma
  0

Edellinen - Seuraava

Jatkoa!

02.05.2016 22:01 (Blog)

Yes! Bloggaaminen onnistuu.

Laittelen ny joitain lemppareita tähän:

-lempijuoma: maustamaton vissy

-lempiruoka: lohipasta

-lempibiisi: Tapani Kansa: Tässä ja nyt

-lempiväri: oranssi

-esikuvat: Richey James ja Che Guevara

-harrastukset: hengailu kohtaamispaikoissa, lukeminen, pianonsoitto, kirjoittaminen, maalaaminen, piirtäminen, keskustelupalstat, opistoissa opiskelu ym.

Mukavaa kevättä. T: Moinmoin

Moro

02.05.2016 21:57 (Blog)

Hei! Koitan ny uudestaan väsätä blogimerkintää, ku viime viikol se ei onnannu.

Vappu tuli vietettyä ensin sukujuhlissa ja sit oman kullan kans brunssilla ja torilla hilluessa selvinpäin tietty, ku on musta kyse. En oo koskaan dokannu paljon, mut elokuussa tänä vuonna oon ollu absolutisti jo 7 vuotta. :)

Moipsis!

26.04.2016 20:39 (Blog)

Ny lähestyn jo 35 vuoden ikää. Saman miekkosen kanssa täsä aika intensiivisesti oon ollu yhdessä 8 v. Välillä seurustelukumppaneina, välillä kamuina.

Arjen täyttävät harrastukset ja hengailumestat. Kotihommia vois enemmänki tehä.

Fiilikset vaihtelee paljon. Opisto-opiskelu menee mukavasti, töihin en oo menossa.

Kovasti odotan jo kesää ja sen seikkailuja.

Morjensta!

07.08.2015 20:20 (Blog)

En oo ihan vielä 34 v, vaiks toi profiili niin väittääkin. Pitää vielä vajaa kuukausi venata k.o iän saavuttamista. Kiemuraisen elämänpolkuni huomioonottaen se on jo aika hyvä saavutus. Parisuhde kukoistaa vaikka partneri on hautautunut johki tenttikirjapinon alle miltei koko kesäksi. Mää taas hyppelin siellä sun täällä:

Hlökohtainen "osavuosikatsaus" on sangen kiintoisa. (tammik-elok.. 2015). Oon hankkinu merimieshenkisen kellon, kerrannu enkkua opistolla, syöny ekaa kertaa sushia (se oli jopa hyvää, oon aika konservatiivinen sekasyöjä), oon tavannu yhtä kamua sattumalta n. joka toinen kuukausi ilman sopimista. Me vaan käydään samoissa mestoissa, kuten ny Pääkirjastos. Olen tehnyt yhden tekstiilityön, vaikka taitoni ovat rajalliset. Työn suunnittelin itte ja siihen tuli mulle tärkeitä asioita: bi-lippu. Saksan lippu, germanisti, kun olen ja Mikki Hiiri ja sydän. Mikistä oon tykänny vuodesta 1983 lähtien eli siitä asti ku olin 2-vuotias.

Kohtaamispaikoissa on tullu hengattua mm. väritellen monisteita ja osallistumassa levyraatiin. Hauskint o ollu nähä tuttui. Jumiksissakin oon käyny ja tietty Jipun keikal. Tiirikkalan brunssillakin oon käyny ny 2 krt. Niin, ja uusis kahvilois. Uudessa kuntoutumisen prosessia käsitteleväs ryhmäs on ollu kivaa. Aloitin siellä kevääl ja se jatkuu tosi pian. Hotellilomallakin kävin täällä koto-Suomessa oman kullan kanssa. Niin, ja rovastin vetämäs tietovisas. Kesäteatterin Onnen päivät-musikaali oli kiva ja olin tutul porukal siäl ja Ukko-Pekka-risteilyl kans. Jakke Jokilautallakin olin armaani kanssa parisen tuntia viime kuussa. Ruissalon kollektiivisella kesähuvilalla vietin kesäkeskiviikkoa syöpötellen. Oon ny ollu absolutisti jo 6 v, vaiks en oo koskaan paljoa dokannu,. On vaan hauskempaa näin. Kävin myös 3 taidemuseossa, joista Turun Taidemuseon valokuvanäyttely oli miellyttävin noin esteettisesti. Heikki Marilan työt WAM:issa olivat turhan raakoja mun makuuni. Hui!

Olen myös onnistunut luopumaan osasta kirjoistani kirjahyllyni romahdettua osittain. Vanhoja sarjakuvalehtiä sen sijaan olen kerännyt divareista. Ja tilasin sanomalehden, meinaan 3 kk Kansan Uutisia. On sit jotain kivaa, mitä odottaa joka perjantai. Mä kun en töissä (edelleenkään) oo.

Subwayssa ja Hesessä oon käyny yksin aika usein mittavan kuponkikokoelmani kanssa. Eläköön puhelinluettelo! ;) Tosi monien tyyppien kans oon jutellu päässäni pyörivistä stressinaiheista ja peloista. Vertaistuki rocks. Lääkityskin on nyt bueno, mut silti juttua riittää. Rahatalous on sentään pysyny osaltani kurissa. Ostin ny kesäl vaan 6 cd:tä: James Blunt, Joni Mitchell, Anna Eriksson, Suvi Teräsniska, Feiled ja Exit. Ja kolme dvd:tä: Risto Räppääjä-piirretyt, Vähän kunnioitusta ja Koskemattomat. Ny hauskanpitoa la ja su. Ma paluu arkeen eli analysoimaan kuntoutumisen prosessia yms. Syksymmällä sit toivottavasti kädentaitokurssi. Musaryhmä jatkuu kans aika pian.

Kiva kesä ollu, vaiks sää on ollu, mitä on.

Moro kaikki!

15.03.2015 17:43 (Blog)

Heips! Sitkeästi olen tämän profiilin säilyttänyt niinäkin aikoina, kun mulla ei oo ollu profiileita muualla.

Oikein mukavaa kevättä/kevättalvea kaikille ylpeysläisille! <3

Lisäsin ny hiukan noit kuviikin viimein. En o tekniikan ihmelapsi, mut onnistuin silti.

Mukavaa maaliskuun jatkoa ja paljon hymyjä.

T: Moinmoin

CoolLaughing

Edellinen - Seuraava